مجله تکنولوژیک

تکنولوژی ، دوربین مداربسته ، قیمت دوربین مداربسته / هایک ویژن / دوربین مدار بسته

مجله تکنولوژیک

تکنولوژی ، دوربین مداربسته ، قیمت دوربین مداربسته / هایک ویژن / دوربین مدار بسته

10 دلیل برای عدم استفاده توسعه دهندگان وب از وردپرس

 

چرا نباید از وردپرس استفاده کنیم؟

وردپرس یک نرم افزار رایگان است که برای ایجاد وبلاگ طراحی شد و امروزه برای توسعه وب سایت ها به کار گرفته می شود. بیش از 50 میلیون وب سایت از این پلتفرم برای طراحی سایت استفاده می کنند و حدود 5% از 10000 وب سایت برتر در دنیا نیز این پلت فرم را برای طراحی سایت خود انتخاب کرده اند. وردپرس با هدف ایجاد یک سیستم مدیریت محتوا که مدیران سایت برای راه اندازی سایت خود به طراحان سایت نیازی نداشته باشند راه اندازی شد. در واقع شما برای استفاده از یک سایت وردپرسی نیازی به پرداخت هزینه ندارید. اما سایت های تجاری نیازهای اختصاصی دارند و از طرفی سایت ها باید ریسپانسیو و امن باشند. وب سایت برای یک شرکت تجاری به معنای اولین نقطه تماس با مخاطب و خریدار نهایی محصولات می باشد. وب سایت شما درست مانند کارت ویزیت شما عمل می کند. شما باید با وب سایت خود مخاطب را به تعامل با شرکت دعوت کنید. برنامه نویسی برای یک پلتفرم متن باز آماده مانند وردپرس برای مهندسان برنامه نویسی کار بسیار آسانی است ولی ما در شرکت وب 24 طراحی سایت با پلتفرم اختصاصی را برای مشتریان خود فراهم آوردیم تا بتوانیم تمام خواسته های آنان را به حرفه ای ترین شکل ممکن پاسخگو باشیم.

 

 

10 دلیل برای اینکه توسعه دهندگان وب نباید از وردپرس استفاده کنند

 

 

در این مقاله قرار نیست به شما بگوییم که وردپرس بد است و نباید از آن استفاده کرد. وردپرس درست مانند سیستم عامل لینوکس است. در اورپا ویندوز گران بود و مردم به سراغ لینوکس که رایگان بود رفتند ولی در ایران ویندوز با قیمتی مناسبی فروخته می شد و مردم از ویندوز استفاده می کنند. اگر ویندوز در اورپا به همین قیمت ایران عرضه شود کسی از لینوکس استفاده نخواهد کرد. وردپرس هم درست همین قصه را دارد. شما با کمی سرچ در گوگل می توانید برای وردپرس پلاگین و تم دانلود کنید. اگر کسی بگوید وردپرس محدود است می توان میلیون ها پلاگین افزایش قابلیت بر روی وردپرس نصب کرد ولی تمام اینها باعث سنگین تر شدن نرم افزار می شود و به همین سادگی سایت های وردپرس در برابر پلتفرم های اختصاصی ضعیف تر عمل می کنند. کافیست به آگهی استخدام روزنامه ها نگاه کنید. استخدام طراح سایت برای پلتفرم هایی مانند ASP، PHP بسیار بیشتر از وردپرس است. دلیل آن هم ساده است شرکتهای طراحی سایت نمی خواهند سایت مشتریان شان کندتر از رقبا بارگذاری شود. و وردپرس برای ارتقاء خود ناچار به افزودن پلاگین است که به افزایش حجم سایت می انجامد ولی در سیستم مدیریت محتوای اختصاصی شما صرفاً کدهای مورد نیاز کاربر را در سایت درج می کنید که حجم سایت را به شدت پایین خواهد آورد و کارایی سایت نیز در کمال خود باقی خواهد ماند.

علل  عدم استفاده توسعه دهندگان وب از وردپرس

1- امنیت پایین وردپرس

میلیون ها وب سایت با وردپرس طراحی شده اند. اگر یک هکر بخواهد یک حمله گسترده برای باج خواهی را راه اندازی کند. قطعاً سیستمی را انتخاب می کند که بیشترین آسیب را وارد کند. ربات های زیادی در حال حاضر در سطح اینترنت وجود دارند که مختص هک کردن سایت های وردپرسی طراحی شده اند. آنها فایل های مانند فایل درج  کامنت را هدف حملات خود قرار داده و سرور را با افزایش بار مواجه می کنند. که در اغلب موارد به معنی از کار افتادن سایت است. متاسفانه وردپرس یک ایراد بزرگ دارد و آنهم پیچیدگی عیب یابی آن است. هزاران برنامه نویس در سرتاسر دنیا در حال بررسی و تلاش برای رفع این مشکل هستند ولی حتی حرفه ای ترین کدنویسان وردپرس معتقدند که این سیستم را به سختی می توان عیب یابی کرد.

به یاد داشته باشید که هر سایتی را می توان هک کرد. سرور های سازمان امنیت آمریکا هم هک شده اند. بنابراین هیچ سایتی نمی تواند ادعا کند که صد در صد در برابر نفوذ ایمن است. به این ترتیب استفاده از سیستمی که احتمال هدف قرار گرفتن آن توسط هکر ها زیاد باشد. به افزایش احتمالاً هک شدن سیستم منجر می شود.

نکته : هزاران پلاگین امنیتی روی وردپرس قابل نصب است. ولی به خاطر داشته باشید که تمام هک هایی که در سالیان گذشته با آن روبرو بودیم در واقع بعد از اعلام رسمی حفره امنیتی توسط شرکت تولید کننده بوده است. یعنی آنکه مثلا ویندوز اعلام می کند که ویندوز یک حفره امنیتی دارد. که باید برای بستن آن ویندوز را بروز رسانی کنید. و بعد هکرها قبل از بروز رسانی توسط شما سیستم شما را با کمک همان حفره امنیتی هک می کنند. بنابراین یک هکر حتی نیاز نیست برای هک کردن سایت شما تلاش کند. کافیست منتظر گزارش یک حفره امنیتی در سایت های وردپرس بنشیند  و حمله خود را بر اساس حفره موجود سازماندهی کند. از طرف دیگر نصب افزونه های امنیتی بر روی وردپرس به سنگین شدن سایت می انجامد. در سیستم مدیریت محتوای اختصاصی اصولا چنین اطلاعاتی هرگز توسط شرکت تولید کننده منتشر نمی شود، که هکری بخواهد از آن سوء استفاده کند.

2- بروز رسانی وردپرس

وردپرس یک نرم افزار متن باز است و شما با نصب آن می پذیرید که ممکن است در هنگام بروز رسانی با یک سری نواقصی در سایت روبرو شوید. از جمله این نواقص بالا نیامدن سایت است. اگر شما تم و پلاگین های اختصاصی برای سایت خود دانلود و یا نوشته باشید. احتمال آنکه بروز رسانی های وردپرس با این تم و پلاگین ها همخوانی نداشته باشند کم نیست. از طرفی پلاگین های امنیتی وردپرس باید توسط یک متخصص تنظیم شوند که خود به معنی افزایش بار مالی برای سایت شما خواهد بود. وردپرس نرم افزاری برای آزمون و خطا است. شما ممکن است پلاگینی را بروز رسانی کنید که در نسخه جدید دارای مشکلاتی است و سایت شما با مشکلاتی روبرو خواهد شد.

3- پلاگین های وردپرس

پلاگین ها نرم افزار هایی شخص ثالثی هستند که بر روی سایت شما نصب می شوند. همانطور که حتماً مشکل امنیتی فیسبوک به دلیل استفاده از یکی از همین پلاگین های شخص ثالث را شنیده اید. پلاگین ها اجازه دارند در سایت شما صفحه ایجاد کنند، در بانک داده وارد شده و اطلاعات را خوانده و یا ویرایش کنند. حفظ امنیت اطلاعات با وجود هزاران سایت مختلفی که این پلاگین ها را می نویسند عملاً غیر ممکن است. هر کدام از این پلاگین ها می تواند دارای یک حفره امنیتی باشد که به سایت شما صدمه بزند. یک سوال اگر به شما بگویند که پلاگینی هست که سئو سایت شما را بهتر می کند آیا آن را نصب نمی کنید؟ قطعاً پاسخ بله است. همه ما چنین پلاگینی را نصب خواهیم کرد. حالا پلاگین دیگری وجود دارد که به شما امکان ویرایش نحوه نمایش سایت در صفحه نتایج جستجو را می دهد. این پلاگین را چطور نصب می کنید؟ قطعاً این یکی را هم نصب خواهید کرد. جالب است بدانید صدها سایت به دلیل اینکه این دو پلاگین را همزمان نصب کرده اند دچار آسیب جبران ناپذیر در سئو سایت خود شدند. این دو پلاگین با هم تداخل داشته و باعث بهینه سازی بیش از حد در کدهای سایت می شوند و این مشکل برای بسیاری از سایت ها به معنی پایان توان رقابت آنلاین آنها تمام شد.

این مشکل که دو پلاگین به تنهایی عالی عمل کنند ولی استفاده هم زمان آنها موجب اختلالاتی شود در وردپرس بسیار محتمل است.

مشکل دیگر اینکه شما یک پلاگین را دانلود کرده و سالها با آن کار می کنید. و داده های شما همگی تحت تاثیر آن است. ناگهان متوجه می شوید که وردپرس یک خلل امنیتی دارد و باید هسته سایت خود را بروز رسانی کنید و شما هم به سرعت این کار را انجام می دهید. ولی شرکتی که پلاگین را تولید کرده است خود را ملزم به بروز رسانی با نسخه جدید نمی داند و اگر پلاگین قادر به ادامه فعالیت با نسخه جدید نباشد تمام صفحات سایت شما با مشکل روبرو خواهند شد. برطرف کردن چنین مشکلاتی برای یک سایت ایرانی که از پلاگین های خارجی استفاده می کند عملاً می تواند غیر ممکن باشد. شما در وردپرس به دفعات مجبور می شوید بین داشتن یک سایت امن و سایتی که فقط به فعالیت خود ادامه می دهد یکی را انتخاب کنید.

 

پشتیبانی از سایت های وردپرسی

 

4- پشتیبانی وردپرس

پشتیبانی از خود وردپرس وجود دارد اما مشکل زمانی است  که شما تنها یک سایت نمی خواهید. مثلا به دنبال تاسیس یک فروشگاه آنلاین، یک آموزشگاه آنلاین و موارد این چنینی هستید و یا به سادگی می خواهید در گوگل رتبه خوبی داشته باشید. آنوقت است که باید به سراغ  پلاگین ها بروید. پشتیبانی دائم از پلاگین ها وظیفه شرکت تولید کننده آنها قلمداد نمی شود. در واقع اغلب این شرکت ها خدمات خود را بصورت رایگان در اختیار شما قرار داده اند. بنابراین اغلب برای دریافت هر گونه پشتیبانی باید هزینه ای پرداخت کنید. یکی از گلایه های همیشگی مدیران سایت های وردپرسی این است که اگر بخواهند سایتی عالی داشته باشند هزینه تمام شده آن برایشان بیش از برنامه نویسی سایت با یک پلتفرم اختصاصی خواهد بود.

5- ابزارهای وردپرس

یک هدر زیبا برای سایت خود می خواهید؟ پلاگین آن رایگان نیست، از نسخه کپی فارسی آن که رایگان است استفاده می کنید. و به همین سادگی سایت خود را در معرض کند شدن و خطر هک شدن قرار خواهید داد. این موضوع در مورد هزاران پلاگینی که بصورت غیر رایگان عرضه شده و برخی برنامه نویسان ایرانی آنها را هک کرده و به مشتریان خود عرضه می کنند صادق است.

مشکلی که پلاگین ها دارند این است که برای انجام کار خاصی طراحی می شوند. پلاگینی سایت شما را ریسپانسیو می کند. دیگری سایت شما را از حمله بات ها حفظ می کند و دیگری به شما امکان ارسال پیامک به مشترکان را می دهد و به این ترتیب شما برای آنکه به خواسته خود برسید صدها پلاگین را در سایت نصب می کنید و با این حال ممکن است برخی از درخواست های شما توسط هیچکدام از این پلاگین ها براورده نشود. استفاده از سیستم های مدیریت محتوای اختصاصی با کاهش حجم کد نویسی برای انجام نیاز های مخاطبان به شما این امکان را می دهد که بتوانید با حداقل کد نویسی، حداکثر کارایی را در اختیار داشته باشید. گاهی ابزارها و پلاگین ها برای دوره زمانی خاصی رایگان هستند و به کارگیری آنها موجب می شود که بعد از مدتی ناچار شوید کلیه اقدامات خود در سایت را از اول شروع کنید.

6- سئو و بهینه سازی سایت برای موبایل

تعداد پلاگین های سئو در وردپرس بسیار زیاد است. ولی کدام یک برای سایت شما مناسب تر است. کدام یک را می توان با دیگر پلاگین های مربوط به سئو ادغام کرد؟ کدام یک از این پلاگین ها می توانند سایت شما را صد در صد سئو کنند؟ متاسفانه بدلیل آنکه سئو صد در صد سایت توسط پلاگین ها ممکن نیست سایت های وردپرسی اغلب با این مشکل مواجه هستند که مدیران سایت ناچارند برای رسیدن به سطح مد نظر خود در سئو یک برنامه نویس استخدام کنند که هزینه آن از طراحی سایت با یک پلتفرم اختصصی بسیار بیشتر خواهد شد.

7- سرعت

قبل از اینکه سرعت سایت های وردپرس را زیر سوال ببریم باید بگویم که وردپرس را به تنهایی بر روی یک سرور قدرتمند نصب کنید. و شاهد سرعت بی نظیر آن خواهید بود. وردپرس مشکلی برای بارگذاری سریع اطلاعات ندارد. مشکل از جایی شروع می شود که شما در کشوری مانند ایران باشید. سرعت بالا در اینترنت متعلق به اینترنت نسل 4.5 موبایل باشد که در امریکا و اروپا اینترنت سرعت پایین قلمداد می شود.(کلیه سایت های سئو خارجی از وبلاگ گوگل تا سایت MOZ) و توان پرداخت هزینه بابت خرید پلاگین های پولی را هم بدلیل تحریم ها نداشته باشید. در این شرایط سایت شما پر می شود از پلاگین های کپی که سرعت بارگذاری سایت شما را به شدت پایین خواهند آورد. البته این مشکل ممکن است با پلاگین ها و تم های اورجینال هم پیش بیاید. زیرا که تعداد تم ها و پلاگین های آلفا  تست و بتا تست در وردپرس کم نیست و این تم ها و پلاگین ها در توضیحات خود بروز مشکلاتی مانند کاهش سرعت بارگذاری سایت را طبیعی اعلام می کنند.

شرکت های طراحی سایت به دلیل آنکه در وردپرس شما ناچارید برای افزایش قابلیت های سایت به آن نرم افزار اضافه کنید که خود به کندی سایت می انجامد اغلب ترجیح می دهند که از سیستم های مدیریت محتوای اختصاصی استفاده کنند.

8- سازگاری وردپرس

وردپرس یک نرم افزار متن باز است که هر برنامه نویسی می تواند برای آن تم و پلاگین بنویسد. هزاران پلاگین و تم برای وردپرس وجود دارند که هر کدام توسط یک شرکت یا یک شخص نوشته شده اند و این احتمال بروز خطا در کدها را به شدت بالا می برد. خود وردپرس در توصیف کسانی که به صراغ این سیستم می روند می نویسد که کاربران وردپرس بدنبال یافتن خطا در کدها و کد نویسی برای رفع عیب های موجود هستند. قطعاً این توصیف برای یک نرم افزار مدیریت محتوای دانشجویی تعریف بسیار خوبی است. اما آیا صنایع بزرگ می توانند به آن تکیه کنند؟ سایت شما ممکن است از نظر کد نویسی با فایر فاکس یا دیگر مرورگرهای وب همخوانی نداشته باشد. و این موضوع یک ایراد معمول در طراحی سایت با وردپرس شناخته می شود.

اگر با وردپرس آشنا باشید می دانید که برای طراحی ریسپانسیو با آن دو راهکار وجود دارد. اول تم های ریسپانسیو، دوم پلاگین های تغییر تم، به جرات می توان گفت که حتی برجسته ترین طراحان سایت در دنیا که از وردپرس استفاده می کنند مانند morten rand hendriksen مدرس وردپرس در شرکت لیندا، اعتراف می کند که انتخاب بین این دو روش را تنها از روی تجربه انجام می دهد و یک اصل واحد برای انجام آن وجود ندارد. بنابراین شرکتی که قرار است سایت شما را با وردپرس طراحی کند ممکن است در انتخاب روش درست برای ریسپانسیو کردن سایت شما اشتباه تصمیم گیری کند و به سادگی شما نتوانید به طرح دلخواه خود در موبایل برسید.

9- انتقال از یک سرور به سرور دیگر

بحثی که در اینجا مد نظر ما است سرعت انتقال یک سیستم مدیریت محتوای سفارشی از یک سرور به یک سرور دیگر در مقایسه با وردپرس است. سرعت وردپرس برای انتقال از یک سرور به سرور دیگر بسیار کندتر از سیستم های مدیریت محتوای سفارشی صورت میگیرد. مثلاً سیستم مدیریت محتوای شرکت برای چنین انتقالی به چند دقیقه زمان نیاز دارد که در باره وردپرس این زمان چنیدن برابر است.

 

تم های وردپرس

 

10- تم ها در وردپرس

تم ها در وردپرس بصورت ماژولار طراحی می شوند. این کار برای یک سیستم مدیریت محتوای متن باز ضروری است و تمام سیستم های مدیریت محتوای متن باز همین راهکار را برای طراحی تم دارند ولی این بدان معنا است که برای خواندن اطلاعات یک صفحه باید اطلاعات چندین فایل خوانده شود که شما بهتر می دانید این به معنی ارسال تعداد درخواست بیشتر به سرور خواهد بود به همین سادگی استفاده از تم ها در وردپرس باعث می شود یک سایت وردپرس از یک سایت طراحی شده با سیستم مدیریت محتوای سفارشی که هر دو از یک ظاهر گرافیکی بهره می برند کند تر عمل کند.

از طرف دیگر تم ها در وردپرس بصورت رایگان عرضه می شوند و این باعث می شود که مدیران سایت بجای هزینه برای طراحی تم، یک تم رایگان را دانلود و به کار ببرند ولی این تم های رایگان هیچ الزامی برای رعایت اصول سئو یا طراحی ریسپانسیو را ندارند.

 

نتیجه گیری

قصد ما این نیست که بگوییم طراحی سایت با وردپرس غلط است. وردپرس امکاناتی دارد که قطعاً برای کاربران زیادی در سرتاسر دنیا جذاب است. هدف ما این است که بگوییم طراحی سایت با وردپرس دو فاز دارد. 

اول فاز رایگان: این فاز برای کسانی مناسب است که برای تحقیقات دانشگاهی بدنبال طراحی سایت هستند. وردپرس از هر سیستم مدیریت محتوایی برای تولید سایت های دانشجویی مناسب تر است. زیرا که طراحی سایت با آن می تواند صد در صد رایگان باشد.

فاز دوم فاز غیر رایگان: برنامه نویسان حرفه ای در سرتاسر دنیا به طراحی سایت با وردپرس می پردازند و هزینه های هنگفتی بابت این طراحی ها دریافت می کند. بحثی که در اینجا مطرح است این است که طراحی سایت با وردپرس بصورت صنعتی و شرکتی بسیار پر هزینه تر از طراحی سایت با سیستم مدیریت محتوای اختصاصی است. یک مشکل دیگر این است که طراحان سایتی مانند morten rand hendriksen هنگام طراحی سایت با وردپرس ماژوها و تم ها سفارشی برای مشتریان خود می نویسند و بانک داده وردپرس را ویرایش می کنند. کاری که شرکت های ایرانی اغلب انجام نمی دهند و با استفاده از تم های و ماژول های کرک شده در سایت مشتریان خود باعث آسیب به سایت مشتریان می شوند.

1.      طراحی سایت تهران

2.      طراحی سایت

3.      طراحی وب سایت

4.      طراحی سایت شرکتی

5.      طراحی سایت فروشگاهی

6.      طراحی سایت تهران

7.      طراحی سایت

8.      طراحی وب سایت

9.      طراحی سایت شرکتی

10.  طراحی سایت فروشگاهی

11.  طراحی سایت تهران

12.  طراحی سایت

13.  طراحی وب سایت

14.  طراحی سایت شرکتی

طراحی سایت فروشگاهی

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد